Spring til indhold

Praktikant på ambassaden i Myanmar?

Den Danske Ambassade i Myanmar har løbende praktikanter tilknyttet. Praktikstillinger opslås typisk med ansøgningsfrist i midten af september eller marts.

For studerende, der er i gang med en længerevarende uddannelse, tilbyder den danske ambassade i Myanmar praktikstillinger halvårligt. Det drejer sig fra efteråret 2020 om to praktikstillinger: Den ene praktikstilling har fokus på kommunikation, politik og public diplomacy. Den anden praktikstilling har fokus på politik, demokrati og menneskerettigheder.

Praktikperioderne løber fra februar til ultimo juli og fra august til ultimo januar og giver studerende en unik chance for at følge dansk udenrigspolitik og udviklingsarbejde på tætteste hold i et land, der befinder sig i en historisk forandringsproces. Som praktikant vil man ydermere få muligheden for at komme med ud på en felttur. 
 
Kvalifikationer: 

  •  Dansk statsborgerskab eller fast tilknytning til Danmark 
  •  Kandidatstuderende enten i Danmark eller udlandet
  •  Flydende i engelsk og dansk

Ansøgninger til ambassaden bør altid skrives på dansk. Praktikstillingerne opslås typisk med ansøgningsfrist midt i september eller marts for den følgende periode. De detaljerede stillingsopslag vil i tiden op til ansøgningsfristerne være at finde på ambassadens hjemmeside.

Den Danske Ambassade i Myanmar er en forholdsvis ny ambassade, der er placeret i den tidligere hovedstad Yangon. Vi er huset i en fælles nordisk ambassadebygning sammen med de norske, svenske og finske repræsentationer.  At bo og leve i Yangon er en chance for på egen hånd at opleve byen, de gyldne pagoder og selvfølgelig den helt unikke politiske og økonomiske transformation landet er ved at undergå. 

For yderligere information eller spørgsmål vedrørende praktikophold og -ansøgning kan ambassadens nuværende praktikant kontaktes. 

Praktikant i kommunikation, politik & Udvikling

Jon Stubbe Wissing

jonwis@um.dk